Jesus jubel omdat die evangelie uitgedra word

Skriflesing: Luk 10:1-24
Teksvers: Luk 10:21; Luk 11:27-28

Jesus Christus was nie net vol blydskap soos die twee en sewentig, omdat die evangelie-sending suksesvol was nie, maar ons lees hy het deur die Heilige Gees dit UITGEJUBEL! Die uitdra van die evangelie is so ‘n belangrike saak dat Jesus van blydskap oorgeloop het. So is dit vandag nog ons opdrag om die evangelie met blydskap en dankbaarheid uit te dra. As die Satan in jou pad staan omdat jy voluit vir Jesus werk moet jy bly wees, want dan weet jy Satan beskou jou as ‘n gevaar vir hom. Daarom moet ons ambassadeurs wees wat voluit vir God werk, in sy koninkryk.

Daar is ‘n drievoudige blydskap.

1 Die vreugde lê in dienswerk. Luk 10:17-19

2 Die vreugde lê in ons verlossing. Luk 10:20

3 Die vreugde van God se soewereiniteit en genade. Luk 10:21-24

Laai af